Intermak Inginerie este una din companiile care isi extinde perspectivele sale de la an la an.

Astazi, resursele naturale devin tot mai rare in timp ce nevoile noastre sunt in crestere intr-o lume tot mai dens populata si urbanizata, cu reale probleme legate de schimbarile climatice.

Resursele care sunt mai putin intens consumate, mai bune utilizate si mai putin afectate sunt resurse care vor fi in continuare disponibile in viitor.

Pentru a trai intr-o lume mai curata, apele uzate trebuie sa se intoarca in natura intr-o forma pura.

Noi credem intr-o lume mai curata si facem tot ce putem pentru a atinge acest obiectiv.

Scopul nostru este de a trata apa, indiferent de starea acesteia inainte de intrarea in statia de epurare, chiar daca aceasta este apa deseurilor menajere sau industriala sau chiar daca apa este incarcata puternic cu substante nocive cum ar fi levigatul.

Tratam apele uzate la un nivel inalt astfel apa poate sa revina in mediul natural iar mediul acvatic natural si fauna nu o sa fie afectate.

Facem eforturi continue pentru a ajuta la prevenirea poluarii, controlul degradarii si imbunatatirea performantelor de mediu prin toate produsele noastre cat si prin serviciile oferite si activitatiile proprii.

Intermak Inginerie creeaza solutii prin minimizarea utilizarii energiei, folosind materiale non-toxice si de a ajuta la conservarea resurselor naturale.

Go to top