Fie ca este o comunitate mica sau mare, administratiile locale trebuie sa asigure tratamentul apelor uzate provenite din activitatile domestice. Aici intervine experienta noastra, cunostintele noastre si antrenamentul nostru care te pot ajuta sa iti oferim cea mai buna solutie pentru statia dumneavoastra.

Solutia tehnologica propusa include instalatii performante care implica consum redus de energie, operatiuni de exploatarea simple si prin aplicarea unei tehnologii specifice privind automatizare procesului.

Este necesar ca intreg procesul sa fie bazat pe o tehnologice automata iar statiile de epurare sa poata masura, controla si executa micile ajustari automat.

Furnizarea de echipamente performante este obligatorie pentru a atinge eficienta tratamentului dorit.

Munca noastra cuprinde inginerie de baza si complexa, livrare de echipamente mecanice, managementul proiectelor, instalarea si punerea in functiune si instructajul pentru personalul de exploatare al statiilor de epurare.

 

In scopul de a oferi clientilor nostri cele mai bune solutii, vom produce echipamente care pot asigura ca fiecare proiect este tratat in conformitate cu particularitatea sa, cum ar fi:

- Gratare circulare, Gratare verticale, Gratare cu snec, Gratare rare, Gratare fine, Sita rotativa
- Deznisipator, Deznisipator / separator de grasimi , Pod raclor deznisipator-separator de grasimi
- Compactor cu snec, Transportor cu banda, Transportor cu snec

- Stavilare

- Aerare de suprafata, Aerare prin jet, Aerare cu bule fine/medii

- Pod raclor circular, Pod ingrosator

- Unitate de preparare polimer

- Filtru presa, filtru cu banda

 

Go to top