In functie de tipul de activitate, apa uzata in procesele tehnologice o sa fie incarcata cu diferite cantitati de amoniu, metale grele, uleiuri si alte substante chimice nocive.

Apele uzate generate de industria alimentare are caracteristici distinctive fata de apa uzata municipala. Procesarea de produse alimentare din materii prime necesita volume mari de apa de inalta calitate. Spalarea de legume genereaza ape cu incarcari mari de pulberi in suspensie si unele materii organice dizolvate.

Sacrificarea si prelucrarea animalelor produce deseuri organice cum ar fi sangele si instestinele. Aceste ape provenite de la aceste abatoare sunt frecvent contaminate cu antibiotice si hormoni de crestere din animale.

Industria textila produce un volum mare de apa reziduala care contine diverse substante chimice utilizate in vopsirea, imprimarea si procese de finisare. Exista multi coloranti care determina culoarea intensa in apa uzata. Efectul generat in diferite etape este mult peste standard iar acest lucru duce doar la un proces poluat si periculos.

Fiecare proiect este unic si este provocarea noastra pentru a asigura ca firma dvs. poate obtine o optimizare a sistemului prin implementarea solutiei noastre.

Va putem oferi solutia noastra in urmatoarele industrii :

 - Agricultura

- Fabrica de bere

- Industria laptelui
- Industria celulozei si a hartiei
- Industria fierului si otelului
- Mine si cariere
- Industria alimentara
- Industria produselor chimice organice complexe

- Industria nucleara
- Tratamentul apei

 

Tratamentul apei industriale:

 - Indepartarea solidelor

- Indepartarea uleiurilor si a grasimilor
- Indepartarea materiei organice biodegradabile
- Procese cu namol activat
- Procese de filtrare
- Tratament anaerobic

- Tratamentul altor substane organice
- Tratamentul acizilor si alcaline
- Tratamentul substantelor toxice

 

Go to top