Intermak Inginerie este o companie care promoveaza tehnologiile privind protectia mediului si are o activitate de mai bine de 10 ani in domeniul apelor uzate. De asemenea suntem capabili sa furnizam solutii la cheie pentru tratarea apei potabile, statii de pompare si proiecte de mediu. Furnizam toate echipamentele mecanice necesare pentru proiecte, consultanta in elaborarea proietelor pentru noile sau existentele statii de epurare si tratare apa potabila.

Experienta noastra cuprinde peste 100 de statii de epurare ape uzate livrate in Romania pentru tratamentul mecanic, tratamentul biologic si deshidratarea namolului.

Intermak Inginerie are ca domeniu principal de activitate interesul pentru protectia mediului, oferind solutii personalizate pentru tratarea apei potabile, solutii de tratare ale apelor reziduale, statii de tratare ape uzate industriale, metode speciale de tratament pentru toate tipurile de ape reziduale generate. Suntem, de asmenea, furnizori de separatoare de grasimi si ulei, echipamente de pretratare, statii de pompare si accesorii.

Avem experienta, personal calificat si puternic, suntem parteneri de incredere gata sa caute cele mai bune solutii pentru nevoile dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii si documentatii tehnice va rog sa ne contactati.

Go to top