Aici, la Intermak Inginerie, facem lucrurile sa mearga. Suntem foarte preocupati de problemele cu care se confrunta clientii nostri si vom incerca sa oferim solutii fezabile care sa conduca mereu la rezolvarea problemelor.

Propunerile noastre asigura cel mai bun echilibru calitate-pret. 

Ne dorim ca pentru clientii nostri sa oferim materiale de cea mai buna calitate, astfel incat exploatarea echipamentelor sa fie perfecta.

Solutia noastra pentru o instalatie completa de tratare ape uzate va respecta standardele aplicabile si va respecta parametrii de iesire ai apelor epurate menajere si industriale.

Echipamentele noastre respecta standardele internationale de calitate:

-ISO 9001 si 14001

-Certificare ATEX

Prin eforturile noastre, ne propunem sa consolidam nivelul de satisfactie al clientilor, pentru a imbunatatii performanta noastra operationala si de a spori capacitatea noastra de proietare.

Pentru a asigura sustenabilitatea pe termen lung, Intermak Inginerie isi propune sa mentina relatii avantajoase cu furnizorii nostri cheie. Aceste parteneriate pot oferi imbunatatiri de performanta care sa consolideze in continuare produsele si serviciile noastre.

Satisfactia clientului este fundamentala pentru cresterea pe termen scurt si pe termen lung al succesului companiei. Asteptarile clientilor determina prioritatile Intermak Inginerie si inspira progresul nostru. Satisfacerea si depasirea acestor asteptari vor veni din eforturile fiecarui angajat Intermak Inginerie.

 

Go to top